Jongmans, keurslager

Slager met Ster 2014

November 2014

Wij hebben op maandagavond 17 november tijdens de landelijke finale van Slager met Ster in Nijkerk 2 sterren toegewezen gekregen. Het afgelopen jaar heeft ons team alles uit de kast gehaald om toe te treden tot het selectieve sterwinnaarsgezelschap. En wat zijn we dan ook trots op het behaalde resultaat!

In het Hart van Holland in Nijkerk verzamelden zich alle 69 finalisten uit Nederland, waaronder ons team. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid hebben een sterbeoordeling behaald. De ontlading was dan ook groot toen de uitslag bekend werd gemaakt en wij tot de gelukkigen behoorde. Onder luid gejuich en geklap van het team betraden Jean-Pierre en Juliette Jongmans het podium om daar de 2 behaalde sterren uit handen van Froukje de Both in ontvangst te nemen.

Beoordeling
Deelname aan Slager met Ster betekent dat de hele slagerij doorgelicht is en verder bestaat de deelname uit verschillende rondes en onderdelen met de nadruk op digitaal ondernemerschap. In de voorronde zijn wij door een vakjury en mysterieshopper beoordeeld. In de finaleronde kwam er een team retaildeskundigen onaangekondigd langs. Ook hebben de finalisten elkaar beoordeeld en hebben klanten hun stem uitgebracht. Het eindoordeel van de jury luidde: 'Kwaliteitslager die bekend is in zijn verzorgingsgebied rond Klundert. Mooi gepresenteerde toonbank met vleesproducten met toegevoegde waarde.' Door de klanten, mysterieshopper en het team van retaildeskundigen werden wij beoordeeld met een 100% score op het gebied van 'Personeel en sfeerbeeld'.

Oordeel zelf
Wilt u weten wat Keurslager Jongmans zo bijzonder maakt of wilt u meer informatie over de verkiezing? Het trotse team vertelt u er graag meer over in de winkel! 

Jongmans, keurslager

Zevenbergsepoort 16
4791AE Klundert
0168402439

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten